KidScents KidPower (39451)

Neohodnoceno

Caprylic/capric triglyceride, olej z kůry pomeranče (Citrus aurantium dulcis)*, výtažek z plodů vanilky (Vanilla planifolia), olej z jehličí smrku černého (Picea mariana)*, olej ze dřeva kafrovníku (Cinnamomum camphora)*, olej z květů vratiče modrého (Tanacetum annuum)*, olej z kadidlovníku (Boswellia carterii)*, olej z květů pelargonie (Pelargonium graveolens)*

Může obsahovat: benzyl benzoát**, citrál**, citronellol**, geraniol**, limonen**, linalool**

*100% čistý esenciální olej
**Přírodní složky esenciálních olejů

 

Balení:

originální  kuličkový aplikátor 10ml

 

1 379 Kč
Skladem

Přiznejme si, že život může být někdy pro děti obrovský a strašidelný, proto hledají sílu uvnitř sebe, aby čelily všem výzvám života, ať jsou velké či malé! Někdy možná potřebují jenom trochu pomoci s nalezením této síly uvnitř sebe sama. KidScents® KidPower je jedinečná, každodenní směs vytvořená tak, aby pomohla inspirovat pocit sebedůvěry, odvahy a pozitivity doma, ve škole či na hřišti. Naneste tento kuličkový aplikátor KidPower na zápěstí nebo zátylek vašich dětí, abyste je inspirovali, motivovali a povzbudili k tomu, že je každý den skvělý. Naneste ve chvílích, kdy děti potřebují povzbudit, aby překonaly strach, nejistotu a obavy a abyste jim pomohli najít jejich sílu uvnitř!

 

 

Způsob použití:

Doporučená aplikace je určena dětem ve věku 2–12 let. Produkt může být použit pouze spolehlivým dospělým nebo pod jeho dohledem. Hojně naneste na zápěstí, zátylek nebo ramena. Zředění není nutné, s výjimkou nejcitlivější pokožky. Používejte podle potřeby.

Kód Kód: EOROKDSPOWER
Jméno značky: Young Living
Kategorie: Kuličkové aplikátory